Manifest

Entenem que la cultura s’ha vist molt afectada en els darrers anys a causa del que tots sabem. No per això, hem de renunciar amb fomentar-la, la cultura és vida, és contacte, és esperit. Per poder promocionar a nous talents, continuar amb les tradicions, cal potenciar-ho amb un format acollidor, senzill, elegant i atractiu.

Contacte

Correu electrònic: maspi@maspi.net

Telèfon: +34 972 780 612

Segueix-nos
Sobre Tapes Musicals
Qui hi participa?
Dins d’aquest projecte i amb voluntat de representar l’esperit més Empordanès, l’Ajuntament de Verges i el restaurant gastro cultural Mas Pi promocionaran diversos espectacles culturals intensificats sobretot durant els mesos de Juliol, Agost i Setembre.
HISTÒRIA
FENT CAMÍ

A Mas Pi no és la primera vegada que sortim de casa. L’any 2016 vàrem iniciar el projecte “Tapes Musicals”, el primer Gastro-Musical de l’Empordà.

TORNEM A SORTIR

Aquest any augmentem la nostra visió i obrim fronteres. Agafem part de la direcció de "Vespres Sota el campanar" on l'Ajuntament de Verges aposta per promocionar la cultura per la gent del poble i els seus visitants. També participem amb l'Any Llach, aportant una subhasta per la seva fundació.

OBJECTIU

L’objectiu es portar la cultura allà on és benvinguda: Música, gastronomia, art, tradicions, espectacles... Un festival amb esdeveniments d’estar per casa, entre amics i pels amics, que saben gaudir de la senzillesa i la riquesa del que és autèntic i de proximitat

DESENVOLUPAMENT

Durant aquest estiu, la gent de la zona i forasters podràn gaudir d’artistes varis com BIKIMEL, SARA TERRAZA, VICTOR BRACH, DESPIT, TONIETTI, ENAI DJ, PERFOMANCE DE JORDI BOFILL o JOFRE BARGAGÍ entre molts altres. Tot acompanyat per tapes gastronòmiques a l’aire lliure, on si està bé i es pot gaudir de bona música i de bona companyia.

PÚBLIC

A través de TAPES MUSICALS volem congregar a persones que aprecïin l'art, i la cultura a través del festival. Un èxit per als nostres ulls, un triomf per a la cultura i per a l’Empordà.